HOME
 

Wat mijn afstudeermaatje schrijft over mij:

 

Zij is 51, heeft drie volwassen dochters en twee kleinkinderen met een derde op komst. Ze is een kattenmens. Ze heeft respect voor alles wat leeft. Spiritualiteit speelt een belangrijke rol in haar leven.

Shahin is een vrouw met veel kwaliteiten op uiteenlopende gebieden. Als zij iets doet, dan doet ze dat vol overgave en gaat er helemaal voor. Het is een gevoelsmens met het hart op de juiste plaats. Het is voor haar soms moeilijk om los te laten als zij ergens gedreven mee bezig is.

 

Verder heeft zij veel voor anderen over en wil ze graag de kennis die zij bezit doorgeven aan een ieder die daarin geïnteresseerd is. Shahin is in staat om met meerdere moeilijke zaken tegelijk bezig te zijn, zonder daarbij op kwaliteit in te boeten. Alleen vergeet zij daarin zichzelf soms. Een gedreven en zeer gemotiveerde vrouw, die open staat voor alles wat te maken heeft met het leven en hoe wij als mens dat invullen. Ze voelt het als haar taak om een aanzet te geven tot nieuwe ontwikkelingen, zoals bij Gek van Geld.
Shahin zet niet één, maar twee grote prestaties neer. Wanneer ze haar diploma in ontvangst neemt, is ze zo’n 35 kilo lichter dan toen ze aan de opleiding begon. Dat is ook een gouden medaille waard.

 

terug