HOME
 

Wat mijn afstudeermaatje schrijft over mij:

Zij is 48 jaar, moeder van twee volwassen dochters. Ze houdt van muziek, films en de natuur. Ze is analytisch en kritisch. Ze is geïnteresseerd in spiritualiteit en betrokken bij mens en maatschappij.
De Lenie die haar diploma in ontvangst neemt, is een andere dan degene die aan de opleiding begon. Tijdens de opleiding is ze door diepe dalen gegaan, onder meer door fysieke klachten waardoor ze vijf maanden niet naar school kon. Met doorzettingsvermogen en een ongelooflijk optimisme is ze sterker uit deze dalen tevoorschijn gekomen. Ze is, in positieve zin, enorm gegroeid.

Was ze eerst bescheiden en stil, nu durft ze zich uit te spreken. Dat doet ze met prachtige combinatie van directheid, wijsheid en compassie. Ze weet problemen bespreekbaar te maken en de harmonie te herstellen. Lenie luistert nu naar haar gevoel en durft voor zichzelf op te komen. Ze gaat haar kwaliteiten serieus nemen en zichzelf op waarde schatten. Lenie is zichzelf op allerlei gebieden opnieuw aan het ontdekken en maakt nieuwe keuzes; daar is moed voor nodig. Ze is een liefdevolle en trouwe vriendin.
De manier waarop ze met haar cliënten omgaat, en de resultaten die ze hierdoor bereikt, maken haar een ervaringsdeskundige van onschatbare waarde.

terug