HOME
 

 

Wat mijn afstudeermaatje schrijft over mij:

Zij is 45 jaar, moeder van twee dochters en sinds mei 2008 trotse oma van Tim. Ze is gek op haar hondje. Ze staat altijd klaar voor haar medemens en houdt ervan anderen te verzorgen.

Francy had het er 2 jaar lang voor over om elke week op vrijdag 5 uur te moeten reizen om deze opleiding te kunnen volgen. Tijdens de opleiding zag het er naar uit, dat zij het niet zou redden om de opleiding in 2 jaar af te ronden. Een toegezegde baan ging op het laatst niet door, terwijl zij haar huis al opgezegd had. Francy liet zich niet ontmoedigen en zette door.

Zij gaat tegen alle verwachtingen in toch gelijk met ons afstuderen. Haar doorzettingsvermogen heeft haar tot hier gebracht. Francy is een vrouw met mooie en bijzondere kwaliteiten. Zelf zou ze zeggen: doe maar gewoon, dan doe je al gek genoeg. Moeilijke taal gebruiken is er niet bij voor haar: nee, dat is nergens voor nodig als je het ook met simpele woorden kan vertellen. In haar contact met cliënten weet zij haar ervaringsdeskundigheid een plek te geven. Zij stelt de ander voor zichzelf, dit soms ten koste van haar eigen kwaliteiten. Francy is een lieve vrouw, die het beste met de mensen voor heeft. Ze heeft inmiddels een andere werkplek, waar ze werkt met gehandicapten. Hier ligt haar hart.

terug